Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-limburg.nl


  Live waarzegsters uit Limburg. Paranormaal advies, nu live antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Limburg. Paranormaal advies, nu live antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop Ram door waarzegsters Daghoroscoop Stier door waarzegsters Daghoroscoop Tweelingen door waarzegsters Daghoroscoop Kreeft door waarzegsters Daghoroscoop Leeuw door waarzegsters Daghoroscoop Maagd door waarzegsters
Daghoroscoop Weegschaal door waarzegsters Daghoroscoop Schorpioen door waarzegsters Daghoroscoop Boogschutter door waarzegsters Daghoroscoop Steenbok door waarzegsters Daghoroscoop Waterman door waarzegsters Daghoroscoop Vissen door waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Consultatie met waarzegster Prinses Nala

Home


Waarzegster Prinses Nala - Lichtkennis Waarzegster-limburg.nl
 

Bel of e-mail met waarzegster Prinses Nala

 
Medium - Prinses Nala Medium     0909 05 41     (90 cpm)
Lichtkennis - Prinses Nala Lichtkennis    0903 416 42   (150 cpm)
Contact overledenen - Prinses Nala Contact overledenen   Pincode waarzegster Prinses Nala  Pincode: 2752


Prinses Nala staat klaar voor al je spirituele vragen. Ik ben een supermedium, lichtwerker en bij mij ervaar je een verlicht gevoel. Ik ben een ervaren medium en geen vraag is te groot. Bij mij is alles mogelijk als je geloof hebt en het positieve nastreeft. Als je openstaat voor contact met je geliefden in het hiernamaals kan ik deze connectie voor je leggen. Overleden familieleden en vrienden zijn altijd om je heen. Ik kan je helpen de boodschappen die ze voor je hebben aan je door te geven en vice versa. Ik kan (nieuwe) liefde in je leven brengen, je bedrijf sterker maken en trauma's van het verleden oplossen met mijn spirituele gave. Als je financiƫle problemen hebt, problemen met je studie of problemen op het werk hebt kan ik je helpen deze op te lossen. Als je familieleden en vrienden hebt waarmee je de relatie weer zou willen helen, dan ben ik je helpende hand. Ik kan liefde voor je brengen en zoeken. Kan probleem van het verleden en heden doen oplossen. Kan werkgeluk brengen. Je bedrijf sterker maken en je hoger op helpen komen. Wees niet bang en stel je zelf open voor verandering. Ik ben een lichtwerker die mensen van alle geloven en afkomsten kan helpen. Heb je iemand nodig met wie je wilt praten als je je alleen voelt of beetje verdrietig bent, ik ben hier en sta voor je klaar. Heeft u problemen dan kunt u mij gerust bellen. Wacht niet langer en pak je telefoon en bel mij maar.


Spreektalen:   Nederlands   Engels

 
 
gratis account Plaats verzoek Stuur foto Stuur e-mail
 


 
Agenda waarzegster Prinses Nala
 

Persoonlijke agenda waarzegster Prinses Nala op waarzegster-limburg.nl

 

Jul 2022

VrijdagZaterdagZondagMaandagDinsdagWoensdagDonderdag
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Een dag aangeduid met een = dag dat waarzegster Prinses Nala heeft aangegeven beschikbaar te zijn op waarzegster-limburg.nl.
 
     

  Ervaringen over waarzegster Prinses Nala Plaats zelf een ervaringErvaringen van waarzegster Prinses Nala
  Prinses Nala
  Hi Nala wat ben jij een topper. Ik heb een heel leuk gesprek met je gehad. De dingen die je zei kloppen. Zeker een aanrader.
Getuigenis van M. voor waarzegster Prinses Nala     Ervaring van M. op 21 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Prinses Nala  


Ervaringen van waarzegster Prinses Nala
  Prinses Nala
  Hi Nala wat ben jij een topper. Ik heb een heel leuk gesprek met je gehad. De dingen die je zei kloppen. Zeker een aanrader.
Getuigenis van M. voor waarzegster Prinses Nala     Ervaring van M. op 15 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Prinses Nala  


Ervaringen van waarzegster Prinses Nala
  Prinses Nala
  Ik heb daarnet voor het eerst gesproken met prinses Nala betreffende overleden familieleden. Eindelijk werd mijn droom uitgelegd en nu pas snap ik de boodschap van mijn overleden neef. Uitgerekend ik die nooit over overleden mensen droom. En ik ben ook blij dat ik via prinses Nala toch nog op deze manier afscheid van mijn tante kon nemen. Bepaalde zaken zijn nu uitgepraat en alles voelt veel lichter en duidelijker voor mij. Er is nu zo'n enorme last van mijn schouders af. Ook hoe mijn overleden vader denkt over een bepaalde kwestie die mij heel na aan het hart ligt. Wat ben ik toch blij met al deze antwoorden die ik via de prinses heb gekregen. U doet uw naam echt meer dan eer aan. Het was zo emotioneel dat ik zelfs moest huilen vanwege bepaalde boodschappen. Maar toch heeft het mij zeer goed gedaan. Het was zeer helend. Ik heb geen vraagtekens meer wat deze zaken betreft. Nogmaals uit de grond van mijn hart, hartstikke bedankt prinses Nala. Ik kan u niet zeggen wat dit voor mij betekent.

Judy x

.
Getuigenis van Judy voor waarzegster Prinses Nala     Ervaring van Judy op 4 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Prinses Nala  

 

       
  Copyright © 2008 - 2022
Waarzegster-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden